Sari la conținut Sari la subsol

Bine ati venit la Muzeul supelor instant

Aici puteti gasi cele mai bune calitativ dar si cele mai vandute branduri de taitei instant atat in tarile de origine dar si pe plan mondial.

0
Produse
0
Branduri
0
Tari de origine

Cine suntem

Firma SC Martha Distribution SRL detinator al brandului „Asia’n bucate” a fost infiintata in anul 2011 in Bucuresti Romania. Incepand din 06 octombrie 2014 am deschis primul magazin asiatic in Piata Matache , magazin care s-a dovedit a fi de real succes inca de la deschidere.

In anul 2020 am deschis un al doilea magazin in Bucuresti, pe Calea Mosilor,numarul 205

Ce ne-a facut sa fim de succes inca de la inceput: Faptul ca aducem numai produse autentice, de cea mai buna calitate, produse pe care le gasim pe orice rafturi din magazinele din Asia.

Obiectivul nostru este sa importam numai branduri de top, branduri care sunt populare in tarile de origine

Misiunea noastra este sa imbogatim mesele cetatenilor din Romania cu miresmele si gusturile Asiatice autentice. Dorim in acelasi timp ca rezidentii asiatici cat si ceilalti fani ai bucatariei Asiatice sa poata gasi in Romania produsele lor favorite ORIGINALE.

In magazin avem in permanenta aproximativ 300 de produse diferite si speram ca in curand sa ajungem la peste 500 din 12 tari diferite, deci practic putem acoperi aproape orice doleanta a clientilor in materie de taitei instant. Produsele respecta absolut toate reglementarile UE.

PRET-A-SOUPER © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.