Sari la conținut Treci la bara laterală Sari la subsol

Taitei instant Neoguri Mild 120g – NongShim

8.50lei

Nongshim Neoguri Seafood este un preparat cu tăiței rapid și ușor de preparat, cu aromă de fructe de mare. Acest fel de mâncare cu tăiței este alcătuit din tăiței instant, în stil ramen și un condiment de supă savuros, aromat cu o varietate de fructe de mare, inclusiv sepie, hamsii, ton și creveți. Mâncarea este, de asemenea, stratificată cu o textură de pește uscat și garnitură de legume. În plus, nu conține MSG și nici grăsimi.

Fructe de mare cu aromă ușoară Neoguri este potrivit pentru cei care preferă tăițeii mai puțin picanti. Fructele de mare dau profunzime si prospetime supei.

4 în stoc

Descriere

Ingrediente: Fidea: făină de grâu (din Australia), amidon de cartofi, ulei de palmier, condimente (ulei de tărâțe de orez, zahăr, sepie, anșoa (pește), emulgator (E322) (fasole de soia), creveți (crustacee), sos de pește (ton [pește) ], dorada [pește]), sare, tocoferol lichid (antioxidant [E306], emulgator [E322] [soia]), regulator de aciditate (E501, E339, E500), extract de ceai verde (oligozaharide, catechina de ceai, acid [ E330]), Culoare (E101).

Pulbere de supă: condimente (maltodextrină, proteină vegetală hidrolizată [boabe de soia], sare, ton [pește], zahăr, extract de drojdie, amidon de grâu, hașoa [pește], sepie, cod, scoici [moluște], bonito [pește], creveți [Crustacee]), sare, zahăr, condimente (maltodextrină, ardei iute, piper negru, usturoi), potențiatori de aromă (E631, E627), pudră de caramel (maltodextrină, colorant [E150c]), agent antiaglomerant (E551).

Informații suplimentare

Greutate 120 g

PRET-A-SOUPER © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.