Sari la conținut Treci la bara laterală Sari la subsol

Nissin

Nissin

Compania producatoare a fost fondata in anul 1948 sub denumirea Establishment of Chukososha Co., Ltd. Iar in anul 1958 compania a inventat primii taitei instant din lume si anume “ Chicken Ramen” cu aceasta ocazie schimbandu-si si numele in Nissin Food Products Co., Ltd.

Filozofia companiei a fost calitatea produselor iar in acest sens Nissin Foods plasează calitatea și siguranța alimentelor drept priorități de top.

Gama de produse europene a Nissin Foods este produsă în fabrica din Ungaria, Nissin Foods Kft., care este certificată cu certificatul International Food Standard (nivel superior), precum și cu certificatul BRC (grad A-level). Aceste certificate susțin că fabrica noastră funcționează conform cerințelor statutare și de reglementare stabilite pentru a asigura un proces de producție sigur și curat. Procesul de fabricație respectă reglementările alimentare ale Uniunii Europene. În consecință, produsele îndeplinesc și cerințele standardelor internaționale de calitate a alimentelor. În plus, politica de calitate a Nissin Foods Kft. declară produselor fabricate exclusiv fără OMG (organisme modificate genetic) și că manipulează cu responsabilitate ingredientele alergene, în conformitate cu reglementările alimentare ale UE.

Se afișează 1–12 din 32 rezultate, inclusiv mărci pentru copii

PRET-A-SOUPER © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.